Over ons

Revo-Rack 250€

Revo-Rack is een volledig nieuw type bagagerek voor auto's dat het risico van lakschade elimineert, veroorzaakt door stalen klemmen of riemen op de rand van de kofferbak en het kofferdeksel. Het universele ontwerp maakt het ook mogelijk om elk kofferdeksel te passen dat de voetafdruk van het rek, ongeacht de grootte of vorm.

Met het Revo-Rack kofferbakrek raakt geen enkel metaal de zachte rubberen zuignappen van uw auto aan, deze gebruiken de druk van de atmosfeer om het rek aan uw kofferbak of kofferbak te bevestigen.

Revo Rack maakt deel uit van de bag-bag-groep, alles wat we doen en gedaan hebben sinds 2008, is op zoek naar innovatieve manieren om de bagageruimte van uw converteerbare coupé of salon te vergroten. Sinds 2008 produceren we de innovatieve schoenentas.

Begin 2016 hebben we besloten om ons eigen traditionele bagagerek te maken. De criteria waren eenvoudig:

1.Lichtgewicht (voor koffer- en kofferdeksels van composiet en aluminium)
2.Modern ontwerp voor moderne cabriolets (Z4, SLK, MX5)
3.Zal in geen geval lakwerk beschadigen
4.Eenvoudig en innovatief

Het ding dat ons altijd van conventionele bagagerekken afzet, is het hoge risico en in het geval van sommige uitvoeringen zekerheid van verfschade, veroorzaakt door klemmen of vastbinden van het rek aan uw auto. Veel moderne cabriolets hebben ook zeer kleine paneelopeningen in het bereik van 3-4 mm: dat laat ruimte voor een conventionele koffer / kofferbakrandklem. Metaal eindigt altijd kapot of krabben aan de rand van je laars of erger aan het oppervlak, hoe voorzichtig je ook bent.

Revo-Rack gebruikt vacuümcups om aan uw auto te bevestigen. Deze zijn zeer verschillend van zuignappen en het ruim is ongelooflijk sterk, maar ze zijn van zacht rubber en voorzien van scheeps- of krasverf. Revo-Rack wordt door ons gemaakt en wordt alleen door ons verkocht.

 

Het rekframe:

Dit Cabrio bagagerek is gemaakt van 25-mm dikke 6063-T5 buizen. Dit is een aluminium-magnesium legering (die nooit roest). Het rekframe weegt daarom slechts 1,672 kg – perfect voor de aluminium en composiet kofferdeksels van tegenwoordig. De dwarsstangen zijn machine-gelast voor consistente kwaliteit en het rek heeft een zwarte poedercoating. De afmetingen zijn 900 x 420 mm (36" x 17").

Bevestiging van het rek:

Het rek wordt aan het kofferdeksel van uw auto bevestigd met drie vacuümcups van 120 mm met een door de fabrikant gespecificeerde houdkracht van 18 kg elk.

Vacuümcups maken gebruik van de kracht van de atmosferische druk om zich aan een oppervlak vast te grijpen. Wanneer er een vacuüm is tussen de cup en het oppervlak waaraan deze is bevestigd, houdt het gewicht van de aardatmosfeer de cup op zijn plaats met ongelooflijke kracht. Anders dan bij zuignappen waarbij een vacuüm wordt getrokken naarmate de nappen van het oppervlak worden weggetrokken, wordt bij de vacuümcups van het Revo-Rack een handpomp gebruikt om de lucht efficiënt te onttrekken tussen de rubberen cup en het oppervlak waarop deze is bevestigd. Dit zorgt voor een veel betrouwbaardere klemkracht.

De pomp van de Revo-Rack vacuümcups is voorzien van een zuiger met een rode lijn, die bedoeld is als vacuümindicator. Door enkele slagen van de zuiger wordt een vacuüm gezogen waardoor de cup op het kofferdeksel wordt vastgezogen. Wanneer de cup volledig is vastgezogen, stopt de zuiger en is de rode lijn onzichtbaar in de pomp. Als de rode lijn zichtbaar is, duidt dit erop dat er lucht in de rubberen cup is teruggelekt, waardoor het vacuüm onvoldoende is om de cup te gebruiken. Als de rode lijn echter zichtbaar wordt terwijl de cup in gebruik is, zorgt een terugslagventiel dat de cup opnieuw kan worden vacuüm gepompt zonder het overige vacuüm te verliezen.

Door het optillen van de ontgrendelingslip aan de rand van de cup kan de vacuümruimte weer met lucht worden gevuld, waardoor de vacuümcup volledig loskomt. Het rek bevindt zich op 7,5 cm boven de achterklep/het kofferdeksel.

Revo Rack convertible bagagerek

Zacht rubber vacuüm cups kunnen de verf niet beschadigen

bmw cabrio bagagerek 4 serie

Cabrio bagagerek : Revo-Rack

cabrio bagagerek

Geen klemmen of beugels om schilderwerk af te krassen en krassen

cabrio bagagerek

Vacuüm cups zullen geen verf markeren of krassen

cabrio bagagerek

Gemonteerd in 1 minuut zonder gereedschap

cabrio bagagerek

Lichtgewicht aluminium frame

Revo-Rack Cabrio Bagagrek V Gravity

Revo-Rack convertible bagagerek ; veilig stabiel beveiligd

Purchase
Contact
About
Testimonials

We would love to hear from you.